• Sam Hoevenaar

Harry deelt unieke beelden van jarige Archie en Meghan

Vandaag, woensdag 6 mei, viert Archie zijn eerste verjaardag! De Britse royals delen traditiegetrouw nieuwe foto's als één van de kinderen jarig is. Harry en Meghan doen het, hoe kan het ook anders, geheel op hun eigen manier.


Prins Harry filmt zijn vrouw vandaag terwijl zij voorleest voor de jarige Arch (zo noemt Meghan hem). De video wordt verspreidt via de kanalen van Save The Children UK. Verschillende Britse sterren werken mee aan de actie van de liefdadigheidsorganisatie maar er is een groot verschil in bereik te zien. De video van Meghan en Archie gaat viral vandaag. Hij gaat de hele wereld over. Het stel weet vooraf al dat een dergelijk filmpje een megasucces zal worden, en ze gebruiken het bereik op een goede manier.


Zo gewoontjes gebleven


Wat mij direct opvalt? Dat de video zo gewoontjes is. Als prins William en Kate foto's delen van de jarige kinderen dragen deze truien met kraagjes en zit ieder haartje perfect. Prachtige foto's! Als je van royalty houdt, smul je ervan. Juist omdat ze zo koninklijk zijn. Kijk maar eens naar deze foto van Charlotte van vorige week. Zo cute!


Maar ik ben ook enthousiast over hoe de Sussex'jes het nu aanpakken. Ze kiezen voor geen opsmuk. Meghan draagt een knotje, Archie zien we in een witte romper met zijn bolle beentjes bloot. Tijdens het voorleesverhaaltje van mama Meghan moet hij kort even huilen en gooit hij zijn boekje op de grond. Gewoon zoals kinderen van 1 jaar dat doen.


Wat vind jij van de video van Harry en Meghan? Let me know!  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle