• Sam Hoevenaar

Is dit Máxima’s mooiste Prinsjesdag-look?

Na 10 dagen vakantie (klik en zie meer) ging ik vandaag weer aan het werk, precies op Prinsjesdag. Deze dag draait voor een royaltywatcher niet echt om de plannen van de regering, of de hoedjesparade. De vraag die ik mij de avond ervoor al stel is: Wat zal koningin Máxima dragen? Ik scroll over de instagram accounts van haar favoriete modeontwerpers (Jan Taminiau, Claes Iversen, Natan) en probeer mij in te denken hoe ze Nederland dit jaar gaat verrassen. 2017 en 2018 vielen wat tegen, maar dit jaar maakt de koningin het weer helemaal goed. Een robijnrode japon van Jan Taminiau, met een cape die glittert en losse haren. Dit stelt niet teleur. Wellicht is dit mijn favoriete Prinsjesdag-look van de koningin tot nu toe.


Foto’s: Koninklijk Huis
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle